Hayalime Ortak Ol Topluluğu ve Amazon Türkiye iş birliği ve Sivil Alan Hareket Ağı desteğiyle Hatay’ın Antakya ilçesinde afetten etkilenen bireylerin ve bütüncül anlamda toplulukların iyileşmelerine katkı sağlamak, hayatın normalleşmesi, bireylerin ihtiyaç duyduğu sosyal gereksinimlerin karşılanması, çocuklar ve gençlere öğrenme alanı sağlanması amacı ile “Gülümseten Hayaller”in temellerini attık.

Gülümseten Hayaller Topluluk Evi’nin Yuva’ları

Yerel sivil toplum örgütleriyle ortak çalışmalarımız sayesinde, Topluluk Evi’nin sürdürülebilir ve kalıcı olması planlandı.

Gülümseten Hayaller Topluluk Evi’nde çocuklar ve gençler “Hayalimi Kodluyorum” ile kodlama alanında bilgi sahibi olacaklar, etkinlik atölyesinde sanat terapisi temelli programlar, müzik atölyeleri, dans, hareket ve beden farkındalığı ve grup oyunları etkinlikleri ile çalışmalara katılacaklar. Bütüncül bir yaklaşım içerisinde bireysel ve grup oturumları ile gençler ve yetişkinlerin duygusal, sosyal ve psikolojik iyilik hallerini destekleyip travma sonrası iyileşme sürecine katkıda bulunacağız.

Gülümseten Hayaller Topluluk Evi’nin açılışı, kurucumuz Atakan Atalar ve Amazon Türkiye Ülke Müdürü Richard Marriott’un katılımıyla gerçekleşti.

Gülümseten Hayaller Topluluk Evi’nde çocuklar ve gençler “Hayalimi Kodluyorum” ile kodlama öğreniyor!

“Minik Sanatçılarımız İzlerini Bıraktılar”

Gülümseten Hayaller Topluluk Evi’nin açılışını renklendiren Hataylı çocuklar, kendileri için ayrılan duvara özgürce dokunarak kalıcı bir iz bıraktılar.